سه شنبه 3 مهر 1397

کاردانی فنی و کاردانی حرفه ‌ای نظام آموزش مهارتی دانشگاه جامع علمی کاربردی مهر1396

اطلاعيه سازمان سنجش آموزش كشور در باره شرايط و ضوابط، تاريخ و نحوه ثبت نام متقاضيان پذیرش دوره کاردانی فنی و دوره کاردانی حرفه ‌ای نظام آموزش مهارتی دانشگاه جامع علمی ـ کاربردی مهرماه سال 1396

بدين وسيله به اطلاع كليه متقاضيان ثبت ‌نام و شركت در پذیرش دوره کاردانی فنی و دوره کاردانی حرفه ‌ای نظام آموزش مهارتی دانشگاه جامع علمی ـ کاربردی مهرماه سال 1396 مي‌ رساند كه ثبت ‌نام براي شركت در پذيرش دوره مذكور از طريق پايگاه اطلاع رساني اين سازمان از روز دوشنبه مورخ 96/5/2 آغاز و در روز دوشنبه مورخ 96/5/9 پايان مي ‌پذيرد. لذا كليه داوطلبان متقاضي ثبت‌ نام كه داراي شرايط عمومي و اختصاصي به شرح ذيل مي ‌باشند، مي ‌توانند در پذيرش مذكور ثبت ‌نام و شركت نمايند.

روش گزينش دانشجو

گزينش دانشجو در هر يك از كدرشته محل ‌هاي تحصيلي بر اساس معدل كل مندرج در گواهينامه معتبر ديپلم، نوع ديپلم و سهميه‌ هاي آزاد، شاغل، ایثارگران، بومي بودن و با توجه به صلاحيت ‌هاي عمومي داوطلبان بر اساس ضوابط دانشگاه جامع علمي-كاربردي و مصوبات مربوط صورت مي‌ گيرد. بديهي است براي هر يك از موارد فوق ارائه مستندات مربوط در زمان ثبت‌ نام توسط پذیرفته شده به مركز آموزشي ضروري مي ‌باشد.

شرايط ثبت ‌نام:

داوطلب متقاضي شرکت در پذيرش باید یکایک اقدامات زیر را به موقع و در مهلت مقرر انجام دهد:

1- مراجعه به پايگاه اطلاع رساني سازمان سنجش آموزش كشور به آدرس www.sanjesh.org

2- دريافت دفترچه راهنماي ثبت ‌نام از طريق پايگاه اطلاع رساني سازمان و مطالعه آن

3- مراجعه به پايگاه اطلاع‌ رساني سازمان، براي تهيه كارت اعتباري

تبصره- با توجه به اين كه پرداخت هزينه ثبت‌ نام به صورت اينترنتي انجام مي ‌شود، داوطلبان لازم است به وسيله كارت‌ هاي عضو شبكه بانكي شتاب كه پرداخت الكترونيكي آن ها فعال مي ‌باشد، با مراجعه به پايگاه اطلاع رساني اين سازمان و پرداخت مبلغ 200.000 (دويست هزار) ريال به عنوان وجه ثبت ‌نام، نسبت به دريافت اطلاعات كارت اعتباري (شماره سريال 12 رقمي) اقدام نمايند.

4- آماده نمودن مدارك و اطلاعات مورد نياز براي ثبت ‌نام.

داوطلب باید پس از مطالعه دفترچه راهنماي پذيرش در اين دوره و آشنايي با كليه شرايط و ضوابط پذيرش، با مراجعه به پايگاه اطلاع رساني سازمان سنجش آموزش كشور نسبت به ثبت ‌نام اقدام نمايد. لازم به توضيح است كه دفترچه راهنماي پذیرش دوره کاردانی فنی و دوره کاردانی حرفه ‌ای نظام آموزش مهارتی دانشگاه جامع علمی ـ کاربردی مهرماه سال1396 و همچنين نحوه ورود به سايت براي ثبت ‌نام و اقدامات لازم براي انجام ثبت ‌نام اينترنتي در سايت سازمان سنجش آموزش كشور در زمان مقرر قرار داده شده است.

تبصره 1: دانش ‌آموزان سال آخر متوسطه که حداکثر تا تاریخ 96/6/31 موفق به اخذ مدرک دیپلم خواهند شد مجاز به انتخاب کدرشته محل می ‌باشند. اما چنانچه داوطلبی احتمال می ‌دهد که تا پایان شهریورماه سال جاری (1396) موفق به اخذ مدرک دیپلم نمی شود، موکداً توصیه می ‌شود ثبت نام  ننماید. بنابراین چنانچه داوطلبی در یکی از کدرشته محل ‌های انتخابی پذیرفته شود ولی تا پایان شهریورماه سال 1396 موفق به دریافت گواهینامه پایان تحصیلات دوره متوسطه نشود قبولی ایشان ملغی و اجازه ثبت ‌نام نخواهند داشت.

تذكرات مهم:

1) مندرجات فرم تقاضانامه بايد دقيق و صادقانه تكميل شود.

2) مسئوليت صحت كليه مندرجات تكميل شده فرم تقاضانامه به عهده داوطلب خواهد بود.

3) مندرجات فرم تقاضانامه قابل تغيير نمي ‌باشد، بنابراين داوطلب بايد در زمان تكميل اطلاعات تقاضانامه نهايت دقت را به ‌كار گيرد.

4) در هر مرحله از پذيرش (ثبت ‌نام، پذيرفته ‌شدن، حين تحصيل در دانشگاه و ...) مشخص شود داوطلب حقايق را كتمان نموده يا واجد شرايط و ضوابط مندرج در اين دفترچه نمي ‌باشد، از ادامه تحصيل محروم خواهد شد.

5) داوطلب مي ‌بايست پس از پايان ثبت‌ نام الكترونيكي (اينترنتي) از كليه صفحات، پرينت تهيه نموده و نزد خود نگهدارد.

دستورالعمل و نحوه تكميل تقاضانامه ثبت نام اينترنتي:

به داوطلبان توصيه مي‌ شود مطابق دستورالعمل مندرج در دفترچه راهنماي ثبت نام، ابتدا فرم پيش نويس تقاضانامه مندرج در دفترچه مذكور را تكميل نموده و سپس بر اساس فرم پيش نويس با مراجعه به پايگاه اينترنتي سازمان سنجش آموزش كشور اطلاعات لازم را بر اساس بندهاي برنامه نرم ‌افزاري ثبت نام وارد نمايند. ضمناً راهنماي جامع نحوه تكميل فرم در برنامه نرم افزاري ثبت ‌نام اينترنتي موجود است و داوطلبان براي كسب اطلاع بيشتر مي ‌توانند به اين راهنما مراجعه نمايند. داوطلبان لازم است در درج اطلاعات ثبت‌ نام دقت نمايند بديهي است در صورت مشاهده هر گونه مغايرت در موارد قيد شده در تقاضانامه ثبت‌ نام با مدارك داوطلب در صورت پذيرفته شدن قبولي وي كان لم يكن تلقي شده و از ادامه تحصيل داوطلب جلوگيري خواهد شد.

نكات و توصيه ‌هاي‌ مهم‌:

1) اگر از طريق كافي ‌نت اقدام به ثبت نام مي ‌نماييد، تأكيد مي ‌شود كه تمامي مراحل ورود اطلاعات ثبت‌ نامي را شخصاً انجام دهيد و يا بر انجام امور مربوط، در كافي ‌نت نظارت مستقيم داشته باشيد.

2) توصيه‌ مي ‌شود داوطلبان پس از تكميل تقاضانامه، دريافت شماره پرونده 6 رقمي و كدپيگيري 16 رقمي يك نسخه پرينت از تقاضانامه تهيه و نزد خود نگهداري نمايند.

3) به داوطلبان توصيه مي‌ شود در انتخاب كدرشته‌ محل هاي انتخابي خود دقت لازم را مبذول فرمايند. پس از دريافت كد پيگيري 16 رقمي در اين خصوص به درخواست ‌هاي داوطلبان مبني بر اصلاح و يا جا به جايي ترتيب اثر داده نخواهد شد.

5) هرگونه‌ تغييري‌ از طريق‌ نشريه پيك‌ سنجش‌ (هفته ‌نامه خبري‌ و اطلاع ‌رساني‌ سازمان ‌سنجش‌)، سايت سازمان سنجش و در صورت لزوم ‌از طريق رسانه ‌هاي گروهي ‌اعلام ‌خواهد شد.

6)  در صورت‌ لزوم‌ داوطلبان مي ‌توانند در ساعات اداري با شماره تلفن‌ هاي: 42163-021 با روابط عمومي ‌سازمان‌ سنجش‌ آموزش‌ كشور تماس‌ حاصل‌ نمايند و يا از طريق سيستم پاسخ گويي اينترنتي (غيرحضوري) سازمان اقدام نمايند.

روابط عمومی سازمان سنجش آموزش کشور

1396.04.31

بازديد کل : 2389437 نفر   - 411697 ip   بازديد امروز : 37 نفر   - 11 ip   بازديد ديروز : 1101 نفر   - 161 ip   آنلاين : 4 نفر