جمعه 26 مرداد 1397

درباره جداول رشته ها و مواد امتحانی آزمون ورودی دکتری (Ph.D) سال 1397

اطلاعیه سازمان سنجش آموزش کشور در خصوص جداول رشته ها و مواد امتحانی آزمون ورودی دوره های دکتری (Ph.D) سال 1397

بدین وسیله به اطلاع کلیه متقاضیان ثبت نام و شرکت در آزمون ورودی دوره دکتری (Ph.D) می رساند، پذیرش دانشجو در سال1397 بر اساس قانون 'سنجش و پذیرش دانشجو در دوره ‌هاي تحصیلات تکمیلی در دانشگاه ها و مراكز آموزش عالي' مصوب 94/12/18 مجلس محترم شورای اسلامی و همچنين آيين نامه اجرايي مربوطه و مصوبات 'شورای سنجش و پذیرش دانشجو در دوره‌هاي تحصیلات تکمیلی' به شرح ذیل انجام خواهد شد. لذا ضرورت دارد تمامی متقاضیان ورود به دورة دکتری در کلیه رشته های مصوب دفتر گسترش آموزش عالی اعم از دانشگاه ها و مؤسسات آموزش عالی دولتی و غیردولتی از جمله دانشگاه آزاد اسلامی در آزمون ورودی دوره های دکتری (Ph.D) شرکت نمایند. لازم به ذکر است پذیرش بر اساس قانون مذکور و مطابق این اطلاعیه و شرایط و ضوابط مندرج در دفترچه راهنمای پذیرش آزمون مذکور (که در زمان ثبت نام توسط این سازمان منتشر می شود)، صورت خواهد گرفت.

بر اساس قانون فوق، سنجش و پذیرش دانشجو در مقطع دکتری ناپیوسته بر حسب هر یک از شیوه های « آموزشی ـ پژوهشی» و «پژوهش محور» به شرح زیر انجام می شود:

الف ـ دکتری آموزشی ـ پژوهشی: سنجش و پذیرش برای ورود به دوره دکتری ناپیوسته آموزشی ـ پژوهشی بر اساس معیارهای زیر صورت می گیرد:

1- آزمون متمرکز (50 درصد(

2- سوابق آموزشی، پژوهشی و فناوری (20 درصد(

3- مصاحبه علمی و سنجش عملی (30 درصد(

ب ـ دکتری پژوهش محور: سنجش و پذیرش برای دوره دکتری ناپیوسته پژوهش محور بر اساس معیارهای زیر صورت می گیرد:

1- آزمون متمرکز (30 درصد)

2- سوابق آموزشی، پژوهشی و فناوری (20 درصد)

3- مصاحبه علمی و بخش عملی (30 درصد)

4- تهیه طرحواره (20 درصد)

اجرای مرحله اول (آزمون متمرکز) توسط سازمان سنجش آموزش کشور و امتیاز مربوط به سوابق آموزشی، پژوهشی و فناوری، مصاحبه علمی و ... توسط دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی پذیرنده دانشجو انجام خواهد شد.

بر اساس مصوبه شورای سنجش و پذیرش دانشجو در دوره‌ هاي تحصیلات تکمیلی مواد آزمون متمركز دکتری (Ph.D) سال 1397 به شرح زیر خواهد بود:

الف) آزمون زبان                                                                با ضریب (1)

ب) آزمون استعداد تحصیلی                                                   با ضریب (1)

ج) آزمون دروس تخصصی در سطح کارشناسی یا کارشناسی ارشد   با ضریب (4(

سنجش و پذیرش برای کلیه دوره ها شامل: روزانه، نوبت دوم (شبانه)، پژوهش محور، پردیس های خودگردان، پیام نور، بورس اعزام به خارج، مؤسسات غير انتفاعي، دانشگاه آزاد اسلامی و .... بر اساس قانون فوق صورت خواهد گرفت لذا کلیه متقاضیان ورود به دوره دکتری (Ph.D) و همچنين دستیاری دامپزشکی سال 1397 لازم است در این آزمون ثبت نام و شرکت نمایند

سایر شرایط و ضوابط

1- تمامی دانشجویان و فارغ التحصیلان مقطع کارشناسی ارشد و دکتری حرفه ای می توانند در صورت دارا بودن شرایط و ضوابط عمومی و اختصاصی در آزمون ورودی شرکت نمایند.

2- دارندگان مدرک معادل دوره کارشناسی ارشد در صورتی که مشمول آیین نامه شماره 77633/2 مورخ 92/5/28 که توسط معاون آموزشی وزارت متبوع ابلاغ شده، باشند می توانند در آزمون شرکت نمایند.

3- مؤسسات برای پذیرش دانشجو در مهرماه97 از داوطلبانی می توانند پذیرش به عمل آورند که حداکثر تا سی و یکم شهریورماه همان سال (سال 1397) فارغ التحصیل شوند. تاریخ فارغ التحصیلی برای داوطلبانی که شروع تحصیل آنان در صورت وجود ظرفيت نیمسال دوم است، سی ام بهمن ماه همان سال (سال 1397) خواهد بود.

4- پذیرفته شدگان قطعی (نهایی) روزانه سال 1396 چه در دانشگاه قبولي ثبت نام كرده و چه ثبت نام نكرده باشند اجازه شركت در آزمون سال 1397 را ندارند و يك سال محروم از آزمون هستند.

5- پذيرفته ‌شدگان دروه بورس اعزام به خارج در صورتي كه روند پذيرش آن ها تا زمان ثبت نام آزمون در سازمان امور دانشجويان تكميل نشده و در داخل نيز در دوره ‌هاي روزانه پذيرفته نشده باشند، اجازه شركت در آزمون دكتري سال 1397 را دارند.

6- ساير شرايط و ضوابط در دفترچه راهنماي ثبت نام و شركت در آزمون ورودي دكتري نيمه متمركز سال 1397 درج خواهد شد.

جداول رشته ها و مواد امتحاني آزمون ورودي دوره هاي دكتري (Ph.D) سال 1397 (نيمه‌متمركز) فرمت PDF

روابط عمومی سازمان سنجش آموزش کشور

1396.04.11

بازديد کل : 2351667 نفر   - 403839 ip   بازديد امروز : 844 نفر   - 129 ip   بازديد ديروز : 841 نفر   - 161 ip   آنلاين : 5 نفر