يكشنبه 29 مهر 1397

اطلاعيه سازمان سنجش آموزش کشور در خصوص رشته هاي کارشناسي ارشد دانشگاه آزاد

عطف به بيانيه مورخ 96/4/7 سرپرست محترم دانشگاه آزاد اسلامي و خبر منتشره در رسانه ها مبني بر تأييد 2501 رشته محل دانشگاه آزاد اسلامي پيرو جلسه با رئيس سازمان سنجش آموزش كشور به اطلاع داوطلبان گرامي مي رساند:

متعاقب اعتراض دانشگاه آزاد اسلامي به عدم تأييد تعدادي از رشته محل هاي دانشگاه آزاد اسلامي در مقطع كارشناسي ارشد ناپيوسته و دستور وزير محترم علوم، تحقيقات و فناوري مبني بر بررسي مجدد رشته محل هاي تأييد نشده در روز 96/4/7 دو جلسه در سازمان سنجش آموزش كشور و دفتر گسترش آموزش عالي با حضور سرپرست محترم دانشگاه آزاد اسلامي، معاونان ايشان، رئيس سازمان سنجش آموزش كشور و مديركل دفتر گسترش آموزش عالي تشكيل شد و مقرر شد دانشگاه آزاد اسلامي ليست رشته محل هاي تأييد نشده را به همراه اطلاعات مبسوط تر از قبيل سال پذيرش، تعداد اعضای هيأت علمي و ... جهت بررسي بيشتر به دفتر گسترش آموزش عالي ارسال نمايند. لذا موارد ذيل جهت تنوير افكار عمومي و داوطلبان عزيز اعلام مي شود:

1- خبر منتشره در رسانه ها و بيانيه سرپرست محترم دانشگاه آزاد اسلامي مبني بر رفع مشكل 2501 رشته محل كارشناسي ارشد دانشگاه آزاد اسلامي تكذيب مي شود.

2- تنها مرجع رسيدگي به اين گونه درخواست ها و اساساً صدور مجوزها و ظرفيت ها دفتر گسترش آموزش عالي است.

3- نتيجه بازنگري ها ظرف روزهاي آينده پس از احراز شرايط لازم در هريك از رشته محل هاي دانشگاه توسط دفتر گسترش اعلام و در اطلاعيه هاي بعدي سازمان سنجش آموزش كشور اعلام خواهد شد.

روابط عمومی سازمان سنجش آموزش کشور

1396.04.08

بازديد کل : 2418970 نفر   - 417960 ip   بازديد امروز : 1335 نفر   - 239 ip   بازديد ديروز : 1157 نفر   - 241 ip   آنلاين : 5 نفر