دوشنبه 30 مهر 1397

پرينت كارت‌ صد و هجدهمین دوره آزمون زبان انگليسي پيشرفته (Tolimo:E-A2017)

اطلاعيه سازمان‌ سنجش‌ آموزش‌ كشور درباره تاريخ‌ و نحوه‌ پرينت كارت‌ صد و هجدهمین دوره آزمون زبان انگليسي پيشرفته (Tolimo:E-A2017)

بدين ‌وسيله به اطلاع کليه داوطلبان متقاضی شرکت در آزمون زبان انگلیسی پیشرفته مي‌ رساند

1- صد و هجدهمین دوره آزمون زبان انگلیسی پیشرفته، صبح روز پنجشنبه مورخ 96/4/1 منحصراً در شهر تهران برگزار خواهد شد. برگ راهنما و كارت شرکت در آزمون از روز سه ‌‌شنبه 96/3/30 بر روي پايگاه اطلاع‌ رساني سازمان سنجش آموزش کشور به آدرس: www.sanjesh.org  قرار می گيرد تا داوطلبان بتوانند با وارد كردن اطلاعات خود شامل: شماره پرونده، نام و نام‌ خانوادگي، سال تولد و شماره کارت ملی نسبت به پرينت آن اقدام نمایند. بديهي است كه هر داوطلب براي شرکت در جلسه آزمون باید، علاوه بر پرينت کارت شرکت در جلسه آزمون، اصل کارت ملی يا اصل گذرنامه خود را ارائه نماید.

توضیح: چنانچه داوطلبان متقاضی شرکت در آزمون هر گونه اشکالی در کارت ورودی خود مشاهده نمودند، مي ‌توانند در روز چهارشنبه مورخ 96/3/31 صبح از ساعت 8:00 تا 12:00 و بعدازظهر از ساعت 14:00 تا 18:00 با در دست داشتن کارت شناسايي معتبر و دو قطعه عکس به نماینده این سازمان مستقر در باجه رفع نقص مراجعه نموده و نسبت به اصلاح و رفع اشكال احتمالي کارت خود اقدام نمایند.

تذكر مهم: داوطلباني كه شماره پرونده و كدپيگيري ثبت نام خود را فراموش نموده‌ اند، براي دريافت شماره پرونده با مراجعه به سايت سازمان سنجش و ورود به سيستم پاسخ گويي اقدام نمايند و به هيچ وجه به باجه رفع نقص مراجعه ننمايند

2-  آدرس باجه ‌هاي رفع نقص كارت:

دانشکده زبان ها و ادبیات خارجی دانشگاه تهران: ‌تهران، خیابان کارگر شمالی (اميرآباد)، بعد از تقاطع جلال آل احمد، بين خيابان هاي 15 و 16

ضمناً به اطلاع مي ‌رساند كه واحد اطلاعات و پاسخ گويي به سوالات در این باره از این تاریخ لغایت 96/4/1 همه روزه به غیر از ایام تعطیل و در وقت اداری آماده پاسخ گويي به سوالات داوطلبان است؛ لذا داوطلبان گرامی به منظور پاسخ گويي به سوالات خود مي ‌توانند به بخش پاسخ گويي اینترنتی سايت سازمان سنجش آموزش كشور به نشاني: www.sanjesh.org مراجعه و يا با شماره تلفن 42163- 021 تماس حاصل نموده و از مراجعه حضوری خودداري نمايند.

روابط عمومی سازمان سنجش آموزش کشور

1396.03.28

بازديد کل : 2419451 نفر   - 418121 ip   بازديد امروز : 375 نفر   - 150 ip   بازديد ديروز : 1436 نفر   - 246 ip   آنلاين : 8 نفر