دوشنبه 30 مهر 1397

آغاز انتخاب رشته آزمون کارشناسی ارشد 96 دانشگاه آزاد از هفته آخر خرداد96

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی از آغاز انتخاب رشته آزمون کارشناسی ارشد1396 دانشگاه آزاد اسلامی از هفته آخر خردادماه96 خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی،دکتر حسین زاده لطفی با اشاره به آغاز انتخاب رشته آزمون کارشناسی ارشد 96 دانشگاه آزاد اسلامی، گفت: کلیه داوطلبانی که بر اساس کارنامه صادر شده از سوی سازمان سنجش آموزش کشور مجاز به انتخاب رشته در دانشگاه آزاد اسلامی شده اند، می توانند در صورت تمایل از هفته آخر خردادماه96 با مراجعه به سامانه مرکز سنجش و پذیرش این دانشگاه به نشانی www.azmoon.org نسبت به انتخاب رشته اقدام کنند.

وی تاکید کرد. این انتخاب رشته با استفاده از کد دسترسی مندرج در کارنامه اعلام نتایج اولیه آزمون، به طور مجزا و از طریق سامانه مذکور انجام می ‌‌شود.

شایان ذکر است، زمان دقیق و جزئیات بیشتر انتخاب رشته کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی متعاقباً اعلام می شود.

روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی

1396.03.22

بازديد کل : 2419521 نفر   - 418123 ip   بازديد امروز : 445 نفر   - 152 ip   بازديد ديروز : 1436 نفر   - 246 ip   آنلاين : 4 نفر