شنبه 5 خرداد 1397

جزییات تازه ای از هدایت تحصیلی پایه نهم

به گزارش مركز اطلاع رساني و روابط عمومي وزارت آموزش و پرورش ؛ مهدی فیض معاون پرورشی و فرهنگي وزير آموزش و پرورش گفت: هدف هدایت تحصیلی، انتخاب آگاهانه و آزادانه دانش آموز است بنابر این باید آگاهی لازم به دانش آموز داده شود.

معاون پرورشی و فرهنگي وزير آموزش و پرورش با اشاره به این که وظیفه مشاوران تعیین تکلیف برای دانش آموزان نیست، تصريح كرد: مشاور باید با «آگاهی بخشی» ثمربخش منجر به جهت دار شدن انتخاب خانواده و دانش آموز شود.

وي با اشاره به این که کشور نیازمند انواع تخصص ها است، گفت: جامعه نیازمند نیروهایی است که در شاخه نظری تحصیل و وارد دانشگاه و بازار کار شوند.

معاون پرورشی و فرهنگي وزير آموزش و پرورش توسعه متوازن را نیاز ملی دانست و تصریح کرد: هدف از توسعه متوازن منحصر به تحصیل دانش آموز در یک رشته خاص نیست بلکه متناسب با توسعه متوازن، باید الگوی خاصی ارائه دهیم تا ۵۰ درصد دانش آموزان در شاخه فنی و حرفه ای مشغول به تحصیل شوند.

وی با بیان این که متقاضی رشته تجربی، زیاد است، بیان‌كرد: باید سعی کنیم آگاهی ها به گونه ‌اي باشد تا رشته فنی حرفه ای و کاردانش پررنگ تر جلوه داده شود.

معاون پرورشی و فرهنگي وزير آموزش و پرورش در موضوع هدایت تحصیلی انتخاب نهایی را بعد از تلاش ها و آگاهی ها لازم بر عهده دانش آموز دانست و اذعان كرد: آموزش و پرورش موظف است با امکانات دولتی و غیردولتی که در اختیار دارد پاسخ گوی حداکثری برای دانش آموزان باشد.

وی با اشاره به این که بر اساس فرم شماره ۶، هدایت تحصیلی برای دانش آموز به صورت انفرادی صورت می ‌گیرد، افزود: دانش آموز طبق ترکیب آزمون رغبت و توانایی فردی مورد سنجش قرار می‌گیرد.

این مسئول فرم شماره ۷ را در هدایت تحصیلی قیاس دانش آموز با سایر دانش آموزان دانست و ادامه داد: اگر دانش آموز در مقایسه با سایر دانش آموزان در گروه ب قرار گرفت اول باید دانش آموز گروه الف ثبت نام  و سپس در روز مقرر دانش آموزان گروه ب و همین طور به ترتیب ج و د ثبت نام کنند.

معاون پرورشی و فرهنگي وزير آموزش و پرورش گفت: باید نظام جامع هدایت تحصیلی از پایه ابتدایی شروع و تا پایه نهم ادامه پیدا کند چرا که در فاصله چندماه نمی شود آینده دانش آموز را رقم زد.

دفتر آموزش دوره دوم متوسطه فني حرفه اي

1396.03.01

بازديد کل : 2230828 نفر   - 378543 ip   بازديد امروز : 2192 نفر   - 385 ip   بازديد ديروز : 2516 نفر   - 506 ip   آنلاين : 19 نفر