دوشنبه 30 مهر 1397

اعلام نتایج آزمون EPT خرداد 96 دانشگاه آزاد

مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی، نتایج آزمون EPT خردادماه96 را اعلام کرد.به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، تمامی داوطلبان می توانند با مراجعه به سامانه مرکز سنجش و پذیرش به نشانی English.iau.ac.ir از نتیجه این آزمون آگاهی پیدا کنند.

شایان ذکر است امکان بازیابی شماره پرونده داوطلبان از طریق شماره تماس4743 و انتخاب کلید شماره 3 ، فراهم است.

برگزاری کلاس های آمادگی آزمون EPT

بر مبنای این گزارش متقاضیان در صورت تمایل و نیاز برای شرکت در کلاس های آموزشی مرکز آزمون های استاندارد زبان انگلیسی دانشگاه آزاد اسلامی، می توانند با مراجعه به سامانه این مرکز به نشانی English.iau.ac.ir/ept ثبت نام کنند.

گفتنی است بیست و چهارمین دوره این کلاس ها در سه جلسه ۶ ساعته در روزهای جمعه از ساعت ۰۸:۰۰ الی ۱۵:۰۰ ( در تاریخ های ۱۲ خردادماه96 ،۱۹ خردادماه96 و ۲ تیرماه96 ) می باشد.

روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی

1396.03.10

بازديد کل : 2419531 نفر   - 418125 ip   بازديد امروز : 455 نفر   - 154 ip   بازديد ديروز : 1436 نفر   - 246 ip   آنلاين : 8 نفر