شنبه 5 خرداد 1397

سامانه آموزش و توانمندسازي آموزش دهندگان نهضت سوادآموزی

به گزارش مركز اطلاع رساني و روابط عمومي وزارت آموزش و پرورش، علي باقرزاده رئيس سازمان نهضت سوادآموزي آموزش را ركن اصلي پيشرفت دانست و گفت: سالانه بيش از 160 هزار نفر آموزش دهنده با سازمان نهضت سوادآموزي همكاري مي كنند.

وي با بيان اين كه سالانه يك ميليون و 200 هزار نفر ساعت ‌آموزش براي آموزش دهندگان نهضت سوادآموزي برگزار مي شد، افزود: علي رغم اين كه هزينه هاي آموزش بسيار سنگین بود اهداف مورد نظر نيز چنان كه بايد محقق نمي شد.

رئيس سازمان نهضت سوادآموزي تصريح كرد: در راستاي اجراي تفاهم نامه اي كه از 6 ماه قبل با سازمان جهاد دانشگاهي تهراني منعقد كرديم تصميم گرفتيم با استفاده از ظرفيت هاي موجود جهاد دانشگاهي و فضاي مجازي «سامانه آموزش و توانمندسازي آموزش دهندگان» نهضت سوادآموزي را راه اندازي كنيم.

وي گفت: كليه افرادي كه هم اكنون با نهضت سوادآموزي همكاري مي كنند بايد در اين سامانه ثبت نام كنند و پس از گذراندن دوره های مربوط در آزمون پاياني شركت كنند و گواهي نامه صلاحيت حرفه اي دريافت كنند.

باقرزاده زمان ثبت نام را از 23 بهمن ماه95 تا 15 اسفند95 اعلام كرد و افزود: افراد با مراجعه به سايت جهاد دانشگاهي(درگاه آموزش های مجازی ایران) به آدرس www.imooc.ir  نسبت به ثبت نامه خود اقدام كنند.

رئيس سازمان نهضت سوادآموزي شرط ادامه همكاري سوادآموزان با سازمان را قبولي در آزمون پاياني اين دوره ها دانست و افزود: دوره 126 ساعته در اين سامانه ارائه شده كه افراد پس از ثبت نام، از فروردين96 تا خردادماه96 ملزم به دريافت فايل هاي مربوطه  و فراگیری آموزش هستند و پس از شرکت در آزمون پاياني در تيرماه96 كه به صورت حضوري در مراكز تعيين شده توسط جهاد دانشگاهي برگزار خواهد شد، موفق به دريافت گواهي نامه صلاحيت حرفه اي مي شوند.

وي آموزش هاي ارائه شده در اين سامانه را شامل دو بخش عمومي و تخصصي دانست و گفت: در بخش عمومي 44 ساعت آموزش با محتواي روان شناسي بزرگسالان، مباني و فلسفه آموزش بزرگسالان ، اصول و فنون روش هاي تدريس و سوادآموزي بزرگسالان و در بخش عمومي 82 ساعت آموزش با محتواي تدريس فارسي، روش تدريس رياضي ، قرآن ، علوم اجتماعي  و بررسي كتاب هاي درسي ارائه خواهد شد.

رئيس سازمان نهضت سوادآموزي گفت: كاهش هزينه برگزاري دوره ها، افزايش افراد آموزش ديده ، ثبت رويدادهاي آموزشي، ارائه دوره هاي آموزشي بر روي تلفن همراه، امكان شركت افراد در دوره هاي آموزشي در هر زمان و مكان و صرفه جويي در زمان ‌آموزش را از مزاياي سامانه «آموزش و توانمندسازي آموزش دهندگان »نهضت سوادآموزی برشمرد.

وي گفت: آزمون پاياني نيز كاملا استاندارد برگزار مي شود و با استفاده از بانك سؤالات كه از قبل تهيه شده، نوع سئوالات ارائه شده براي آزمون هر فرد با ديگري متفاوت خواهد بود.

مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش

1395.11.20

بازديد کل : 2230943 نفر   - 378551 ip   بازديد امروز : 2307 نفر   - 393 ip   بازديد ديروز : 2516 نفر   - 506 ip   آنلاين : 17 نفر