چهارشنبه 24 مرداد 1397

نتایج دوره بدون آزمون کارشناسی ارشد۹۵ ویژه افراد ممتاز دانشگاه آزاد

نتایج دوره بدون آزمون کارشناسی ارشد ۹۵ دانشگاه آزاد اسلامی (ویژه فارغ التحصیلان ممتاز مقطع کارشناسي) و  رتبه های اول و دوم مقطع کارشناسي شرکت کننده در آزمون کارشناسی ارشد ۹۵ دانشگاه آزاد اسلامی ساعت ۱۴ سه شنبه ۱۹ بهمن95 اعلام می شود.

داوطلبان می توانند با مراجعه به سامانه این مرکز به نشانی www.azmoon.com از نتایج آزمون خود اطلاع یابند.

پذیرفته شدگان می توانند از ساعت ۱۶ سه شنبه19بهمن95 با مراجعه به پورتال این مرکز به نشانیsanjesh.iau.ac.ir و دریافت راهنمای ثبت نام از مدارک لازم جهت ثبت نام آگاهی یابند. ثبت نام این دسته از پذیرفته شدگان روز چهارشنبه ۲۰ بهمن ماه95 خواهد بود.

بازیابی شماره داوطلبی و پرونده از طریق شماره تلفن گوياي ۴۷۴۳ و شماره گيري کليد شماره ۳ فراهم مي باشد.

روابط عمومي مركز سنجش و پذيرش دانشگاه آزاد اسلامي

1395.11.19

بازديد کل : 2349939 نفر   - 403536 ip   بازديد امروز : 1826 نفر   - 209 ip   بازديد ديروز : 1136 نفر   - 228 ip   آنلاين : 4 نفر