سه شنبه 20 آذر 1397

المپیاد جهانی کامپیوتر ۲۰۱۷ در ایران برگزار می شود

به گزارش خبرنگار آموزش و پرورش خبرگزاری فارس، محمدعلی آبام رئیس المپیاد جهانی کامیپوتر 2017 گفت: المپیاد جهانی کامپیوتر از سال 1989 کار خود را شروع کرد و قرار است المپیاد جهانی 2017 کامپیوتر در ایران برگزار شود.

وی در خصوص میزبانی ایران در المپیاد جهانی کامپیوتر 2017 گفت: کمیته بین ‌المللی درخواست‌ کشورها را برای میزبانی بررسی می ‌کند که ما در سال 2012 در المپیاد کامپیوتر که در ایتالیا برگزار می‌شد پیشنهاد میزبانی را ارائه کردیم و با برگزاری این المپیاد در سال 2017 در ایران موافقت شد که وزارت آموزش و پرورش مجری برگزاری این المپیاد است.

آبام به کمیته‌های المپیاد کامپیوتر اشاره کرد و افزود: این کمیته‌ ها شامل فنی، علمی و آموزشی، پشتیبانی و مالی است که در حال حاضر اعضای سه کمیته در ایران حضور دارند و جلسات برگزار شده است.

وی با بیان این که المپیاد جهانی کامپیوتر 2017 از 6 تا 13 مرداد 1396 در تهران برگزار می ‌شود، گفت: مسابقات در هتل آزادی و هتل اوین برگزار شده و تمام تمهیدات پیش ‌بینی شده است. ضمن این که برای شرکت‌ کنندگان در این مسابقه 2 روز برنامه گردشگری مانند بازدید از موزه فرش، کاخ گلستان، کاخ سعدآباد پیش ‌بینی شده است تا آن ها با فرهنگ ایران آشنا شوند.

آبام در خصوص نحوه انتخاب دانش ‌آموزان شرکت ‌کننده در المپیاد در ایران گفت: بین 5 تا 10 هزار نفر در مرحله اول المپیاد شرکت می ‌کنند که هزار نفر به مرحله دوم می‌ روند؛ در مرحله دوم 80 نفر برگزیده می ‌شوند و در مرحله دوره تابستان 40 نفر انتخاب می‌ شوند و در نهایت 8 نفر انتخاب شده و 4 نفر به مسابقات اعزام می ‌شوند اما امسال چون ایران میزبان است تیم دوم نیز داریم که به صورت غیررسمی شرکت می‌ کنند و امتیاز آن ها در نتایج المپیاد محاسبه نمی‌ شود.

وی در خصوص سن شرکت ‌کنندگان در المپیاد گفت: حداکثر سن 18 سال است و در ایران دانش‌ آموزان سال دوم و سوم دبیرستان شرکت می ‌کنند ولی در بعضی از کشورها سن شرکت ‌کنندگان کمتر است.

وی در خصوص جوایز این مسابقه گفت: این مسابقه جوایز نقدی ندارد و صرفاً مدال داده می ‌‌شود و به نفر اول مسابقات نیز یک جام اهدا می‌شود.

حمید ضرابی ‌زاده رئیس کمیته فنی المپیاد کامپیوتر 2017 در این نشست گفت: المپیاد جهانی کامپیوتر، بزرگترین مسابقه برنامه ‌نویسی در جهان است که در طی 2 روز مسائل الگوریتمی مطرح می‌ شود که در هر درس داوطلبان باید سه مسئله را حل کنند و هر مسئله 4 تا 8 زیرمسئله دارد.

وی افزود: سؤالات علمی از کشورهای مختلف مطرح می‌ شود و کمیته بین ‌المللی مسئول ارزیابی است که برای المپیاد 2017 ، سؤالات در روز گذشته انتخاب شد و اکنون در مرحله آماده‌ سازی است.

ضرابی ‌زاده با بیان این که 320 شرکت‌کننده در این دوره از المپیاد شرکت خواهند کرد، در خصوص امنیت سؤالات المپیاد نیز تصریح کرد: سؤالات به صورت رمز طراحی می‌ شود ضمن این که امسال سیستم ویژه‌ ای آماده کردیم که سطح امنیت را بالا ببریم و سؤالات یک روز قبل از برگزاری مسابقات به نمایندگان کشورها ارائه می‌ شود تا ترجمه شود و در این یک روز، دانش ‌آموزان شرکت کننده در قرنطینه هستند و اجازه استفاده از تلفن، اینترنت و ارتباطات را ندارند.

روابط عمومی و امور بین الملل سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی

وزارت آموزش و پرورش

1395.11.17

بازديد کل : 2467899 نفر   - 432270 ip   بازديد امروز : 159 نفر   - 76 ip   بازديد ديروز : 1192 نفر   - 212 ip   آنلاين : 5 نفر