دوشنبه 30 مهر 1397

وضعیت جذب هیات علمی و رشته های جدید در حوزه علوم پزشکی دانشگاه آزاد

معاون علوم پزشكي دانشگاه آزاد اسلامي توانمندسازي، بازآموزي، جذب و استخدام هيات علمي توانمند، امكانات مناسب، آزمايشگاه‌ ها و كتابخانه هاي تخصصي EDO و مراكز مهارت هاي باليني را از جمله الزامات توسعه رشته هاي پزشكي و پيراپزشكي برشمرد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاري آنا، دكتر سيدعلي ابطحي به رفع ديوار بي ‌اعتمادي بين دانشگاه آزاد اسلامي و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي اشاره كرد و خبر داد در سال‌ هاي اخير با جذب هيات علمي در سال هاي ۹۴ و ۹۵، تعداد هيات علمي گروه علوم پزشكي دانشگاه آزاد اسلامي از ۱۱۰۰ نفر به ۱۸۸۰ افزايش يافته است. او خبر داد مجوز جذب مجدد هيات علمي تا سقف ۱۰۰۰ نفر ديگر و در فراخوان جديد تا سقف ۳۰۰۰ نفر گرفته شده است.

دکتر ابطحی گفت: «حوزه معاونت علوم پزشكي سازمان مركزي توانست بسياري از رشته‌ هاي كارشناسي و كارشناسي‌ ارشد رشته ‌هاي پزشكي را مصوب كند و ارتقا دهد و ۸۰ رشته جديد را نيز در اين مدت به مجموعه رشته‌ هاي علوم پزشكي دانشگاه آزاد اسلامي در سراسر كشور بيفزايد. توانستيم در رشته تربيت دكتري حرفه ‌اي رشته ‌هاي تكميلي و دستياري بيماري‌ هاي داخلي، PhD بافت، PhD پرستاري و رشته تخصصي ايمپلنت در دانشكده دندانپزشكي دانشگاه تهران دانشجو جذب كنيم.»

معاون علوم پزشكي دانشگاه آزاد اسلامي كاهش جذب دانشجويان رشته ‌هاي پزشكي در سال ۹۳ از ۲۹۰۰۰ نفر به تعداد ۹۰۰۰ نفر براي افزايش سطح علمي دانشجويان را يكي از اقدامات اساسي اين معاونت براي كيفي ‌سازي خواند و گفت: «با اين اقدامات ۲۶ نفر از فارغ ‌التحصيلان گروه هاي پزشكي در سال ۹۵ جزو نفرات برتر ۲.۵درصد كشور شده و ۶ نفر مدال نقره المپيادي كشوري را كسب كرده‌ اند.»

روابط عمومی حوزه علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی

1395.11.20

بازديد کل : 2419496 نفر   - 418121 ip   بازديد امروز : 420 نفر   - 150 ip   بازديد ديروز : 1436 نفر   - 246 ip   آنلاين : 6 نفر