دوشنبه 30 مهر 1397

پذيرفته‌ شدگان نهايي نيمه متمركز فوريت هاي پزشكي كارداني به كارشناسي ناپيوسته 1395

اطلاعيه سازمان سنجش آموزش كشور‌ درباره فهرست اسامي پذيرفته‌ شدگان نهايي رشته‌ تحصيلي نيمه متمركز فوريت هاي پزشكي در آزمون كارداني به كارشناسي ناپيوسته سال 1395

به اطلاع آن دسته از داوطلباني كه  اسامي آنان به عنوان پذيرفته ‌شده نهايي رشته‌ تحصيلي نيمه ‌متمركز كارشناسي ناپيوسته فوريت‌هاي پزشكي (كدرشته‌ محل‌ هاي 1214 تا 1241 و 5127 و 5184 تا 5186 مربوط به كد رشته امتحاني 114) دانشگاه‌هاي علوم پزشكي اعلام شده است، مي‌ رساند كه لازم است در يكي از روزهاي شنبه و يا يكشنبه مورخ 23 و 95/11/24 با همراه داشتن مدارك ذيل، براي ثبت ‌نام به دانشگاه محل قبولي خود مراجعه نمايند. ضمناً كليه پذيرفته ‌شدگان لازم است قبل از حضور در دانشگاه محل قبولي خود، براي كسب اطلاعات بيشتر در مورد زمان و مكان ثبت‌ نام به پايگاه اطلاع‌ رساني اينترنتي دانشگاه محل قبولي مراجعه نمايند.

مدارك‌ لازم‌ براي‌ ثبت ‌نام‌

1- اصل و يك برگ تصوير از تمام صفحات شناسنامه.

2- اصل و يك برگ تصوير از پشت و روي كارت ملي.

3- شش قطعه تمام رخ 4×3 تهيه شده در سال جاري.

4- ‌وضعيت ‌نظام ‌وظيفه (برادران) مي‌ بايست مطابق با ‌يكي از كدهاي مندرج در صفحه 5 دفترچه راهنماي ثبت ‌نام و انتخاب رشته‌ هاي تحصيلي آزمون كارداني به كارشناسي ناپيوسته سال 1395 باشد.

5- اصل حكم مرخصي سالانه براي كارمندان دولت يا موافقت رسمي و بدون قيد و شرط سازمان متبوع.

6- اصل يا گواهي مدرك كارداني (فوق ديپلم) حداكثر تا تاريخ 1395/11/30، براي‌ آن ‌دسته‌ از پذيرفته ‌شدگاني‌ كه‌ ارائه‌ اصل يا گواهي مدرك‌ كارداني امكان‌ پذير نباشد، لازم است اصل گواهي تأييد شده ‌توسط ‌دانشگاه يا مؤسسه آموزش عالي محل اخذ مدرك كارداني با محتوي فرم شماره 9 مندرج در دستورالعمل ثبت ‌نامي (ارائه شده به دانشگاه‌ ها و مؤسسات آموزش عالي) را ارائه نمايند كه در آن قيد شده باشد « اشتغال به تحصيل نامبرده مورد تأييد وزارت علوم، تحقيقات و فناوري يا وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشكي و يا شوراي عالي انقلاب فرهنگي مي ‌باشد.» در صورتي كه فرد پذيرفته در تاريخ مقرر فارغ‌ التحصيل نشده باشد، قبولي وي «كان لم يكن» تلقي خواهد شد.

7- ارائه ‌اصل‌ گواهينامه انجام خدمات قانوني مقرر (طرح لايحه نيروي انساني): ‌پذيرفته ‌شدگان داراي مدرك كارداني گروه آموزشي پزشكي- پايان ‌طرح‌ نيروي ‌انساني‌ آنان تا تاريخ 1395/6/31 و يا 1395/30/11 باشد يا گواهي معافيت از خدمت لايحه طرح.

8- دارندگان مدرك كارشناسي پيوسته كه ثبت ‌نام و ادامه تحصيل آنان در رشته‌ هاي تحصيلي كارشناسي ناپيوسته گروه آموزشي پزشكي بلامانع بوده، لازم است مطابق مفاد بند «و» مندرج در صفحه 2 دفترچه‌ راهنماي ثبت‌ نام و انتخاب رشته ‌هاي تحصيلي آزمون كارداني به كارشناسي ناپيوسته سال 1395 اقدام نمايند.

9- دارندگان مدرك معادل كه ثبت‌ نام و ادامه تحصيل آن ها بلامانع بوده، لازم است مطابق مفاد بند «ك» مندرج در صفحه3 دفترچه‌ راهنماي ثبت ‌نام و انتخاب رشته‌ هاي تحصيلي آزمون كارداني به كارشناسي ناپيوسته سال 1395 اقدام نمايند.

تذكرات مهم

1- كليه‌ پذيرفته‌ شدگان‌ ملزم‌ مي‌ باشند در تاريخ‌ ‌تعيين ‌شده ‌براي ثبت ‌نام ‌به‌ مؤسسه آموزش‌ عالي‌ ذي ‌ربط مراجعه ‌نمايند. بديهي ‌است‌ عدم مراجعه به‌ موقع براي ‌ثبت ‌نام به ‌‌منزله ‌انصراف‌ از رشته‌ مربوط تلقي ‌مي‌ شود.

2- پذيرفته‌ شدگان‌ دوره‌ روزانه‌ رشته‌ هاي‌ تحصيلي‌ اين آزمون،‌ خواه‌ در مؤسسه آموزش‌ عالي‌ ذي ‌ربط ثبت ‌نام‌ نمايند يا ننمايند، حتي‌ با دادن‌ انصراف‌ قطعي‌ از تحصيل‌ مجاز به‌ ثبت‌ نام‌ و شركت‌ در آزمون‌ كارداني‌ به‌ كارشناسي‌ناپيوسته‌ سال‌ 1396 نمي‌ باشند.

داوطلبان گرامي مي توانند سؤالات خود را در اين  خصوص حداكثر تا تاريخ 95/12/10 در ساعت اداري با شماره‌ تلفن‌ 42163 (كد 021) و يا با بخش پاسخ گويي اينترنتي اين سازمان به نشانيwww.sanjesh.orgمطرح نمايند.

برای مشاهده اسامی پذیرفته شدگان کلیک کنید

روابط عمومی سازمان سنجش آموزش کشور

1395.11.19

بازديد کل : 2419477 نفر   - 418121 ip   بازديد امروز : 401 نفر   - 150 ip   بازديد ديروز : 1436 نفر   - 246 ip   آنلاين : 7 نفر