يكشنبه 28 مرداد 1397

پایان اعلام نتایج نقل و انتقالات دانشجویان دانشگاه آزاد

مدیرکل امور دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی از پایان اعلام نتایج درخواست نقل و انتقال دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر علیرضا صامت مدیرکل امور دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی 16 هزار و 714 درخواست نقل و انتقال در سامانه منادا ثبت شد که تمامی این درخواست ها مورد بررسی قرار گرفت.

دکتر صامت گفت: تمامی متقاضیان می توانند به سامانه منادا به نشانی www.monada.iau.ir مراجعه و پاسخ درخواست خود را مشاهده کنند.

وی گفت: بدیهی است پس از این تاریخ به هیچ عنوان امکان بررسی درخواست های نقل و انتقال برای ترم جاری وجود ندارد.

مدیرکل امور دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی گفت: تقریبا با 70 درصد درخواست های ثبت شده برای نقل و انتقال و یا مهمانی موافقت شد. همچنین طبق آیین نامه جدید نقل و انتقال ،متقاضیان می توانند درخواست های خود را برای ترم آینده از تاریخ 15 تیرماه96 در این سامانه ثبت کنند.

روابط عمومی سازمان سنجش آموزش کشور

1395.11.18

بازديد کل : 2353824 نفر   - 404198 ip   بازديد امروز : 656 نفر   - 113 ip   بازديد ديروز : 1148 نفر   - 194 ip   آنلاين : 8 نفر