جمعه 26 مرداد 1397

درباره پذيرش رزيدنت داخلي در ساختار علوم پزشكي دانشگاه آزاد

فرهيختگان- آموزش پزشكي همواره يكي از مهم ‌ترين دغدغه ‌هاي مسئولان پزشكي كشور بوده است. در اين ميان دانشگاه آزاد اسلامي همزمان با ورود به دهه چهارم خود تلاش كرد به موازات ارتقاي كيفيت و استانداردهاي آموزشي و پژوهشي در ساير حوزه‌ ها سرآمد باشد. يكي از اين حوزه‌ ها، حوزه علوم پزشكي است.

اين دانشگاه همواره كوشيده است با اقدامات اساسي و همچنين با استفاده از استادان و مسئولان، حوزه پزشكي خود را تقويت كند. جذب دانشجويان تازه ‌نفس رشته دستيار داخلي يكي از جديدترين اقدامات مسئولان حوزه پزشكي اين دانشگاه است؛ مسيري كه قرار است به ‌زودي به رشته ‌هاي ديگر هم تسري يابد.

چندي پيش خبر رسيد دانشگاه آزاد اسلامي براي تربيت نيروهاي متخصص در حيطه پزشكي به جرگه دانشگاه‌ هاي صدر كشور پيوست و با پذيرش چهار رزيدنت داخلي سد بزرگ دانشگاه آزاد اسلامي براي ورود به عرصه تحصيلات تكميلي رشته پزشكي در مقطع postgraduate شكست؛ موفقيتي كه در مسير هموار كردن چرخه نظام آموزش عالي كشور در حوزه علوم پزشكي و تكميل حلقه مفقوده دانشگاه آزاد اسلامي كمك ‌رسان و در پيشبرد اهداف آموزشي و ارتقاي سطح كيفي آن موثر خواهد بود.

محمود طباطبايي رئيس دانشگاه آزاد اسلامي واحد پزشكي تهران در گفت ‌و گو با «فرهيختگان» از اين موفقيت سخن گفته و تاكيد مي‌ كند كه حلقه مفقوده ماموريت آموزشي و پژوهشي دانشگاه آزاد اسلامي در گروه پزشكي با ورود به تحصيلات تكميلي برطرف شده و پس از شكستن اين سد قطعا مسير هموارتر خواهد شد.به گفته او، چرخه سلسله موارد آموزشي دروس پزشكي كه با علوم پايه شروع مي‌ شود و با علوم باليني تكميل و سپس به كارورزي ختم مي‌ شود، به شرطي تكميل مي ‌شود كه در ادامه آن دوره ‌اي تخصصي و فوق‌ تخصصي در هر دو گروه علوم پايه و باليني تداوم داشته باشد كه در گروه علوم پايه به‌ عنوان Ph.D و در گروه باليني تحت‌ عنوان دستياري و فوق‌ تخصصي و فلوشيپ ناميده مي ‌شوند.

رئيس دانشگاه آزاد اسلامي واحد پزشكي تهران مي ‌گويد: «در اين دانشگاه با وجود بيش از ۳۰ سال آموزش گروه‌ هاي مختلف پزشكي حلقه دوم آن وجود نداشت كه با تلاش فراوان و حمايت هيات ‌امناي محترم دانشگاه آزاد و رئیس دانشگاه آزاد و معاونان او خوشبختانه با اصلاح زيرساخت ‌ها و تجهيز بيمارستان‌ ها و آزمايشگاه‌ ها با خريد تجهيزات مورد نياز و ارتباط صحيح و خوبي كه با وزارت بهداشت برقرار شد، توانستيم اين سد را شكسته و با اخذ تاييديه دستياري داخلي و Ph.D پرستاري و مهندسي بافت و تعداد قابل ‌توجهي كارشناسي ‌ارشد، وارد تحصيلات تكميلي شويم.»

طباطبايي ورود به عرصه تحصيلات تكميلي رشته پزشكي با پذيرش چهار رزيدنت داخلي را شروع مباركي مي‌ داند و ابراز اميدواري مي‌ كند با تداوم تلاش در سال‌ هاي بعد بتوان به بقيه اهداف عالي دانشگاه آزاد نيز نائل شد.

سهيل بابايي يكي از چهار رزيدنتي است كه با مجوز وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي وارد عرصه تحصيلات تكميلي دانشگاه آزاد اسلامي در رشته پزشكي شده است مي‌گويد: «وقتي دوره پزشكي را به اتمام رساندم، پنج ‌ماه طرح گذرانده و در منطقه پلدختر و بعد از آن هم در روستا و هم در شيفت اورژانس بيمارستان مشغول به كار شدم. در نهايت شرايط به ‌نحوي فراهم شد كه به ‌عنوان نيروي متخصص در حوزه پزشكي دانشگاه آزاد اسلامي پذيرفته شدم.»

روابط عمومی حوزه علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی

1395.11.17

بازديد کل : 2351666 نفر   - 403839 ip   بازديد امروز : 843 نفر   - 129 ip   بازديد ديروز : 841 نفر   - 161 ip   آنلاين : 5 نفر