سه شنبه 20 آذر 1397

آغاز مرحله جدید شبکه ملی مدارس در ایران

دبیر کل شورای عالی آموزش و پرورش گفت: برای سال تحصیلی 95-94 شبکه ملی مدارس ( شبکه رشد) در سه پایه تحصیلی انجام خواهد شد.

دکتر مهدی نوید ادهم در گفتگو با مرکز خبر شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: با ایجاد شبکه ملی مدارس ( رشد) یک فضای یادگیری و یاددهی ایجاد خواهد شد که در آن دانش آموز می‌تواند به متون الکترونیک، کتاب‌های درسی، نرم‌افزارهای آموزشی پایگاه‌های مدارس و دانشگاهی دست پیدا کند.

وی افزود: به همین منظور یکشنبه 15 شهریور ماه 94همایش و نشستی در آموزش متوسطه برگزار خواهد شد که نقش و اهمیت فناوری‌های نوین در آموزش و پرورش، IT  و ICT بررسی می شود.

نوید ادهم خاطر نشان کرد: برای سال تحصیلی 95-94 شبکه ملی مدارس تمامی پایه‌های مقطع دبستان و پایه هشتم و نهم را تحت پوشش قرار می‌دهد و تمام تلاش‌ ما بر این است که بتوانیم به طورکامل همه مدارس کشور را تحت پوشش این شبکه قرار دهیم.

وی ادامه داد: به دلیل مشکلات اعتباری و هزینه بر بودن این کار متأسفانه نتوانستیم به طور 100 درصد تمامی مدارس را تحت پوشش شبکه رشد قرار دهیم و ما تمام تلاشمان را می‌کنیم که از حداکثر منابع وزارت آموزش و پرورش و وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری که تاکنون در این زمینه با این وزارتخانه ارتباط خوبی برقرار کردند، استفاده کنیم.

مركز خبر شوراي عالي انقلاب فرهنگي

15/06/94

بازديد کل : 2467940 نفر   - 432270 ip   بازديد امروز : 200 نفر   - 76 ip   بازديد ديروز : 1192 نفر   - 212 ip   آنلاين : 5 نفر