جمعه 1 تير 1397

آغاز ثبت نام تکمیل ظرفیت آزمون سراسری سال 95 دانشگاه آزاد

معاون آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی از آغاز ثبت نام تکمیل ظرفیت آزمون سراسری سال 1395 دانشگاه آزاد اسلامی از 29 دی ماه95 خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر فرهاد حسین زاده لطفی معاون آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی گفت: ثبت نام انتخاب رشته مرحله تکمیل ظرفیت رشته های با آزمون سراسری 1395 دانشگاه آزاد اسلامی از ساعت 14 روز چهارشنبه 29 دی ماه95 آغاز شده است.دکتر حسین زاده لطفی افزود: این ثبت نام تا ساعت 24 روز سه شنبه 5 بهمن ماه95 ادامه خواهد داشت.

وی گفت: تمامی داوطلبان حاضر در جلسه آزمون سراسری که متقاضی تحصیل در دانشگاه آزاد اسلامی بوده و در مرحله انتخاب رشته دانشگاه آزاد اسلامی شرکت کرده و یا نکرده اند، می توانند با مراجعه به سامانه این مرکز به نشانی www.azmoon.org نسبت به انتخاب حداکثر 20 رشته محل دانشگاهی اقدام کنند، امکان ویرایش رشته محل های انتخابی تا پایان مدت زمان ثبت نام برای داوطلبان امکان پذیر است.

روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی

1395.10.29

بازديد کل : 2277647 نفر   - 389249 ip   بازديد امروز : 1664 نفر   - 247 ip   بازديد ديروز : 817 نفر   - 305 ip   آنلاين : 7 نفر