يكشنبه 28 مرداد 1397

درباره هیات عالی تجدیدنظر دانشگاه آزاد

دومین جلسه هیات عالی تجدیدنظر دانشگاه آزاد اسلامی با حضور اعضای منتخب شورای عالی انقلاب فرهنگی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، علیرضا مصدق مدیرکل دفتر حقوقی دانشگاه آزاد اسلامی، درباره اهمیت و ضرورت برگزاری این جلسه گفت: هیات عالی تجدیدنظر بر اساس مصوبه 630 شورای عالی انقلاب فرهنگی با توجه به این که موضوعاتی که جنبه علمی، آموزشی و تخصصی دارند در دیوان عدالت اداری و سایر مراجع قضایی طرح نشود و در هیاتی که در وزارت علوم، بهداشت و دانشگاه آزاد اسلامی تشکیل می شود، مورد رسیدگی قرار گیرد.

مدیرکل دفتر حقوقی دانشگاه آزاد اسلامی گفت: در دومین جلسه هیات عالی تجدیدنظر دانشگاه آزاد ، دو پرونده مربوط به اعضای هیات علمی و 2 پرونده دیگر مربوط به دانشجویان بود که درباره آن ها تصمیم گیری شد.

وی با بیان این که هیات عالی تجدیدنظر آخرین مرجع رسیدگی به اعتراضات دانشجویان و اعضای هیات علمی است، گفت: فلسفه تشکیل هیات عالی تجدیدنظر رسیدگی در محیط علمی با اشراف به مسائل علمی، آموزشی و دانشجویی بوده که برای تصمیم گیری در خصوص این پرونده ها استعلام ها و مکاتبات متعددی انجام می شود تا تصمیم قاطع و شایسته اتخاذ شود.

مدیرکل دفتر حقوقی دانشگاه آزاد اسلامی گفت: در گذشته در دانشگاه ها همین امکان اتخاذ تصمیم گیری وجود نداشت و محاکم دادگستری این خواست را مطرح می کردند و با توجه به این که این مسائل قابل تفسیر و تحلیل حقوقی نبود معمولا باعث اطاله دادرسی و صدور آرای غیرکارشناسی می شد که این خلا با تشکیل هیات عالی تجدیدنظر برطرف شده است.

روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی

1395.10.19

بازديد کل : 2353830 نفر   - 404198 ip   بازديد امروز : 662 نفر   - 113 ip   بازديد ديروز : 1148 نفر   - 194 ip   آنلاين : 8 نفر