جمعه 26 مرداد 1397

ابلاغ برنامه جدید کارشناسی رشته حقوق به دانشگاه ‌ها

رئیس کارگروه حقوق شورای تحول و ارتقای علوم انسانی از ابلاغ برنامه جدید دوره کارشناسی رشته حقوق به دانشگاه ‌ها و مشغول بودن کارگروه به بازنگری 10 رشته کارشناسی ارشد حقوق خبر داد.

دکتر سید فضل‌الله موسوی، رئیس کارگروه حقوق شورای تحول و ارتقای علوم انسانی در گفتگو با مرکز خبر شورای عالی انقلاب فرهنگی از ابلاغ برنامه جدید دوره کارشناسی رشته حقوق به دانشگاه‌ ها خبر داد و گفت: این برنامه پس از ماه‌ ها کار کارشناسی در کارگروه اصلی و کارگروه‌ های فرعی حقوق خصوصی، حقوق جزا و جرم‌ شناسی، حقوق عمومی و حقوق بین ‌الملل و دریافت نظرات اساتید طی دو همایش و استفاده حداکثری از این نظرات در تکمیل برنامه، در تابستان گذشته با تصویب شورای تحول به وزارت علوم ارائه و توسط این وزارتخانه به دانشگاه‌ ها ابلاغ شد.

رئیس کارگروه حقوق شورای تحول و ارتقای علوم انسانی همچنین با اشاره به ثابت بودن برنامه‌ های کارشناسی ارشد این رشته طی 10 سال گذشته، گفت: کمیته های فرعی کارگروه حقوق از سال گذشته جلسات خود را به منظور بازنگری برنامه و دروس گرایش ‌های مختلف کارشناسی ارشد حقوق آغاز کرده‌ اند و در حال حاضر 10 رشته برای بازنگری به کارگروه ارائه شده که در حال طی کردن روند بازنگری است.

گفتنی است که دکتر موسوی در گفتگویی که پیش از این با مرکز خبر شورای عالی انقلاب فرهنگی داشت در خصوص ویژگی ‌های برنامه جدید کارشناسی حقوق اظهار کرده بود که با توجه به جا افتادن نگاه اسلامی و بومی در رشته حقوق از گذشته، در عین حالی که در همه درس‌ ها از حداقل 20 تا 50 درصد تغییرات و اصلاحات بر اساس مؤلفه ‌های چهارگانه اسلامی‌ سازی، بومی‌ سازی، کارآمدسازی و به روز رسانی اعمال شده، اما تمرکز کارگروه بیشتر بر محورهای روزآمدی و کارآمدی بوده است.

این استاد دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران همچنین از طراحی نزدیک به 15 عنوان درسی جدید در راستای کارآمدسازی و به روز رسانی رشته حقوق خبر داده و بیان کرده بود: این درس‌ها که عناوینی همچون حقوق سایبری، حقوق محیط زیست، حقوق قراردادهای نوین، حقوق دفاع مقدس و ... را شامل می‌ شود عموماً در رده دروس اختیاری قرار گرفته، اما پرداختن به آن ها با توجه به مطرح شدن موضوعات جدید و گسترش یافتن دایره مباحث حقوقی ضروری بوده است.

مركز خبر شوراي عالي انقلاب فرهنگي

1395.08.24

بازديد کل : 2351619 نفر   - 403838 ip   بازديد امروز : 796 نفر   - 128 ip   بازديد ديروز : 841 نفر   - 161 ip   آنلاين : 5 نفر