شنبه 5 خرداد 1397

پرداخت وام ویژه دکتری به دانشجویان بورسیه جایابی نشده

صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم، با ارسال بخشنامه‌ ای به دانشگاه‌ ها پرداخت وام ویژه دکتری به دانشجویان بورسیه جایابی نشده را ابلاغ کرد.

به گزارش روابط عمومی وزارت علوم ، صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم به دانشجویان بورسیه دوره گذشته که به علت عدم اخذ اعلام نیاز تاکنون جایابی نشده و حکم بورس آن ها صادر نشده است هم مشابه سایر دانشجویان روزانه وام ویژه دکتری پرداخت می‌ کند.

صندوق رفاه دانشجویان از دانشگاه ‌ها و مراکز آموزش عالی خواست به این دانشجویان که تاکنون حکم بورس برای آنان صادر نشده و در نتیجه رونوشت آن برای دانشگاه محل تحصیل نیز ارسال نشده به نحو مقتضی اطلاع ‌رسانی کند تا در صورت تمایل، برای درخواست وام مذکور به ادارات رفاه دانشگاه محل تحصیل خود مراجعه کنند.

گفتنی است به دانشجویان دارای طرح پیشنهادی پایان نامه کاربردی و تقاضامحور ماهیانه مبلغ 7 میلیون و 500 هزار ریال و به سایر دانشجویان ماهیانه مبلغ 6 میلیون و 500 هزار ریال تسهیلات پرداخت می ‌شود و پس از صدور حکم بورس، پرداخت وام متوقف خواهد شد.

روابط عمومی وزارت علوم ، تحقيقات و فناوري

1395.08.23

بازديد کل : 2230823 نفر   - 378543 ip   بازديد امروز : 2187 نفر   - 385 ip   بازديد ديروز : 2516 نفر   - 506 ip   آنلاين : 18 نفر