دوشنبه 19 آذر 1397

شیوه نامه نحوه اعطای امتیازات جدید به جانبازان و ایثارگران دانشگاه آزاد

بخشنامه شیوه نامه نحوه اعطای امتیازات جدید به جانبازان و ایثارگران دانشگاه آزاد اسلامی ابلاغ شد.به گزارش روابط عمومی دانشگاه ‌آزاد اسلامی، بر اساس این بخشنامه در صورت صدور مجوز به کارگیری نیروی انسانی جدید، علی رغم ممنوعیت استخدام در دانشگاه‌ آزاد اسلامی، 25 درصد از نیازهای استخدامی و تامین نیروی انسانی در دانشگاه به خانواده های شاهد، جانبازان، آزادگان، همسر و فرزندان شهدا و جانبازان 25 درصد و بالاتر، فرزندان و همسران آزادگان یک سال و بالای یک سال اسارت، اسرا و خواهر و برادر شاهد اختصاص دهند.

همچنین 5 درصد سهمیه استخدامی به رزمندگان با سابقه 6 ماه حضور داوطلبانه در جبهه ها و همسر و فرزندان آنان و نیز فرزندان جانبازان زیر 25 درصد و آزادگان کمتر از یک سال اسارت اختصاص خواهد یافت.

طبق این شیوه نامه 100 درصد حقوق و مزایا اعم از مستمر و غیرمستمر شاهد، جانبازان و آزادگان از پرداخت مالیات معاف هستند.

جذب و استخدام حداقل 10 درصد عضو هیات علمی دانشگاه از بین جامعه ایثارگران

بر این اساس جذب و استخدام حداقل 10 درصد عضو هیات علمی دانشگاه از بین جامعه ایثارگران شامل رزمندگان با بیش از شش ماه حضور داوطلبانه در جبهه، جانبازان بالای 25 درصد، آزادگان شامل سه سال اسارت، فرزندان جانبازان بالای 50 درصد، فرزندان شهدا و فرزندان آزادگان با بیش از سه سال اسارت که دارای مدرک تحصیلی دکتری تخصصی مورد تایید وزارتخانه های علوم، تحقیقات و فناوری و بهداشت، درمان و آموزش پزشکی هستند، حسب مورد با رعایت تمامی ضوابط و مقررات دانشگاه و طی مراحل جذب با تایید معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه امکان پذیر است.

ضمناً بازخرید مرخصی استحقاقی و عملیاتی استفاده نشده شهدا و مفقودان را به ازای هرماه طلب مرخصی آنان معادل یک ماه آخرین حقوق و مزایای دریافتی آنان محاسبه می شود و به وراث قانونی پرداخت می شود.بر اساس این بخشنامه مرخصی استحقاقی آزادگان شاغل در طول ایام اسارت که برابر ماده 13 قانون حمایت از آزادگان سنوات خدمتی آنان دو برابر محاسبه و ذخیره شده است که پس از استعلام از بنیاد شهید و امور ایثارگران از طریق اداره کل ایثارگران دانشگاه قابل پرداخت خواهد بود.

همچنین اعطای امتیازات پاداش سنوات خدمت دیپلم به وراث قانونی شهدا و مفقودان زیر دیپلم و احتساب مزایای یک مقطع تحصیلی بالاتر به وراث قانونی شهدا و مفقودان دارای مدرک دیپلم و بالاتر(با ارائه گواهی از بنیاد شهید و امور ایثارگان) همانند جانبازان و آزادگان اقدام و حقوق و مزایای آن را مطابقت داده می شود.

امکان بازگشت به کار جانبازان و آزادگان

در بخشی دیگر از این بخشنامه در خصوص بازگشت به کار جانبازان و آزادگان آمده است، بررسی درخواست بازگشت به کار جانبازان و آزادگانی که با دانشگاه قطع همکاری نموده(به استثنای کارکنانی که بر اساس آرای کمیته های انضباطی از خدمت در دانشگاه اخراج شده اند،کارکنانی که برابر ضوابط و مقررات سازمان تامین اجتماعی به افتخار بازنشستگی نائل شده اند و نیز کارکنانی که با بازخرید سنوات خدمتشان با پرداخت بیش از یک ماه حقوق و مزایا موافقت و بازخرید شده اند) صرفً برای یک بار با اعلام مراتب به اداره کل منابع انسانی و سیاست های رفاهی دانشگاه آزاد و پس از موافقت شورای اداری و مالی دانشگاه آزاد در سازمان مرکزی امکان پذیر است.

روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی

1395.07.27

بازديد کل : 2467344 نفر   - 432115 ip   بازديد امروز : 815 نفر   - 146 ip   بازديد ديروز : 950 نفر   - 269 ip   آنلاين : 10 نفر