يكشنبه 29 مهر 1397

اطلاعيه سازمان سنجش آموزش كشور درباره برگزاري آزمون زبان انگلیسی ISLPR

بدين وسیله به اطلاع می‌رساند، به منظور ارائه هر چه بیشتر تسهیلات در زمینه ارتقاء آموزش عالی به هموطنان گرامی، سازمان سنجش آموزش کشور طی هماهنگی‌های لازم با موسسه استرالیایی ISLPR Language Services که صاحب امتیاز آزمون زبان انگلیسی ISLPR می‌باشد، مجوز فعالیت این شرکت را در کشور جمهوری اسلامی ایران صادر نموده است.

آزمون بین‌المللی ISLPR به عنوان مرجع و مقیاس سنجش دانش زبان انگلیسی شناخته شده و دارای تأییدیه از دولت استرالیا می‌باشد.

از کاربردهای این آزمون می‌توان به اخذ پذیرش از دانشگاه‌های استرالیا و سایر کشورهای جهان، تدریس در کشور‌های استرالیا و نیوزلند و اخذ اقامت کاری در کشور استرالیا اشاره کرد.

شایان ذکر است با توجه به صدور اخير مجوز مربوطه، تا  اين لحظه هیچ مرکز مجازی جهت برگزاری این آزمون در ایران وجود ندارد. لذا موسسات متقاضي نمايندگي برگزاري آزمون مي‌توانند با مراجعه به مركز المپياد دانشجويي و امور آزمون‌هاي بين الملل اين سازمان تقاضاي خود را به همراه مدارك مربوطه تسليم نمايند.

فهرست مراکز مجاز برگزاری آزمون ISLPR در ایران پس از بررسي درخواست ها، طی مراحل اداری و صدور مجوز، بر روی سایت سازمان سنجش آموزش کشور، بخش آزمون‌هاي بين الملل به نشاني http://www.sanjesh.org منتشر خواهد شد.

جهت کسب اطلاعات بیشتر در مورد آزمون مورد نظر به سایت اینترنتی www.ISLPR.org مراجعه فرمایید.

روابط عمومی سازمان سنجش آموزش کشور

1394/02/07

بازديد کل : 2419033 نفر   - 417961 ip   بازديد امروز : 1398 نفر   - 240 ip   بازديد ديروز : 1157 نفر   - 241 ip   آنلاين : 4 نفر