چهارشنبه 2 خرداد 1397

مدرک‌های غیر معتبر قابل ارزشیابی نیست

براساس اعلام دبیر شورای آموزش دندانپزشکی ، مدارکی که از دانشگاه‌های غیرمعتبر دریافت شده است به هیچ عنوان ارزشیابی نمی‌شوند.وی با اشاره به این که برخی از مدارک دندانپزشکی از دانشگاه‌های خارج از کشور صادر می‌شود که طبق استانداردها به هیچ وجه معتبر نیستند، تصریح کرد: در بعضی از موارد کیفیت آموزشی برخی دانشگاه‌ها آن قدر پایین بوده است که وزارت بهداشت با بازدید از این دانشگاه‌ها صلاحیت پذیرش دانشجو از آنها را رد کرده است و از نظر وزارت بهداشت مدارکی که از این دانشگاه‌ها صادر می‌شود وجاهت علمی ندارد.

بازديد کل : 2221877 نفر   - 376701 ip   بازديد امروز : 182 نفر   - 68 ip   بازديد ديروز : 2632 نفر   - 499 ip   آنلاين : 7 نفر