يكشنبه 29 مهر 1397

مدرک‌های غیر معتبر قابل ارزشیابی نیست

براساس اعلام دبیر شورای آموزش دندانپزشکی ، مدارکی که از دانشگاه‌های غیرمعتبر دریافت شده است به هیچ عنوان ارزشیابی نمی‌شوند.وی با اشاره به این که برخی از مدارک دندانپزشکی از دانشگاه‌های خارج از کشور صادر می‌شود که طبق استانداردها به هیچ وجه معتبر نیستند، تصریح کرد: در بعضی از موارد کیفیت آموزشی برخی دانشگاه‌ها آن قدر پایین بوده است که وزارت بهداشت با بازدید از این دانشگاه‌ها صلاحیت پذیرش دانشجو از آنها را رد کرده است و از نظر وزارت بهداشت مدارکی که از این دانشگاه‌ها صادر می‌شود وجاهت علمی ندارد.

بازديد کل : 2419023 نفر   - 417961 ip   بازديد امروز : 1388 نفر   - 240 ip   بازديد ديروز : 1157 نفر   - 241 ip   آنلاين : 4 نفر