چهارشنبه 24 مرداد 1397

پيشينه آزمون ملي دندانپزشکی

دبیر شورای آموزش دندانپزشکی با اشاره به اینکه لزوم شرکت در آزمون ملی برای دانش آموختگان خارج از کشور از تاریخ 12 آذر 86 از سوی وزارت بهداشت اعلام شده بود، اظهار کرد: در آذرماه سال 86 با اعلام اینکه ارزشیابی مدرک‌های دانش آموختگان خارج از کشور منوط به قبولی دانشجویان در آزمون ملی شده است وزارت بهداشت اعلام کرد که تمام کسانی که از آگوست سال 2009 وارد دانشگاه‌های خارج از کشور شده‌اند، ملتزم هستند برای اعتبار بخشی مدارک خود در آزمون ملی شرکت کنند.وی ادامه داد: همچنین مدیر امور دانشجویی وزارت بهداشت نیز در 31 شهریورماه سال 86 در این باره تصریح کرده بود که بررسی توانمندی‌های دانش آموختگان خارج از کشور به ملاک‌های ارزشیابی مدرک تحصیلی افزوده شده است و علاوه بر آن نیز در سال 88 وزیر بهداشت وقت اعلام کرده بود که ارزشیابی دانشجویان جایگزین ارزشیابی محل تحصیلی آنان شده است. بنابراین بی اطلاعی از لزوم شرکت در آزمون ملی امر پذیرفته شده‌ای نیست. دکتر سعید عسگری با بیان اینکه موضوع لزوم شرکت در آزمون ملی از سال 86 به مدت دو سال به صورت مکرر از سوی وزارت بهداشت مورد تاکید قرار گرفته است، گفت:‌ آیین نامه مربوط به این آزمون نیز از تاریخ 17 شهریور ماه سال 88 روی سایت وزارت بهداشت قرار داده شده بود.

بازديد کل : 2349904 نفر   - 403535 ip   بازديد امروز : 1791 نفر   - 208 ip   بازديد ديروز : 1136 نفر   - 228 ip   آنلاين : 5 نفر