دوشنبه 23 مهر 1397

نتایج آزمون استعدادهای درخشان

نتایج آزمون استعدادهای درخشان اواخر خرداد ماه از طریق ادارات کل آموزش و پرورش استان ها اعلام می شود. به گزارش مرکزاطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش وپرورش به نقل از مرکز ملی پرورش استعداد های درخشان و دانش پژوهان جوان، آزمون ورودی دبیرستانهای دوره اول استعدادهای درخشان صبح جمعه 25 اردیبهشت ماه با حضور حدود 230 هزار نفر دانش آموز واجد شرایط پایه ششم ابتدایی در 1200 حوزه سراسر کشور برگزار شد.

در این آزمون دانش آموزان در مدت 100 دقیقه به 70 سوال از هفت عنوان درسی ( قرآن، هدیه های آسمانی، فارسی، علوم اجتماعی، تفکر و پژوهش علوم تجربی و ریاضیات ) پاسخ گفتند.

بر این اساس؛ نتایج این آزمون اواخر خرداد ماه از طریق ادارات کل آموزش و پرورش هر استان به اطلاع داوطلبان خواهد رسید.

شایان ذکر است؛ در این آزمون حدود 18000 نفر پذیرفته خواهند شد

بازديد کل : 2409618 نفر   - 416453 ip   بازديد امروز : 471 نفر   - 198 ip   بازديد ديروز : 692 نفر   - 284 ip   آنلاين : 11 نفر