جمعه 1 تير 1397

اطلاعيه مهم باشگاه دانش پژوهان جوان

قابل توجه كليه علاقه مندان به شركت در آزمون هاي المپيادهاي علمي دانش آموزي

باشگاه دانش پژوهان جوان تنها مرجع برگزار كننده المپيادهاي علمي دانش آموزي در كشور بوده و فرآيند شناسايي دانش آموزان مستعد در زمينه هاي رياضي فيزيك- شيمي كامپيوتر- زيست شناسي نجوم و اختر فيزيك و ادبي را صرفاً از طريق اجراي دو مرحله آزمون به منظور كسب جواز ورود به دوره آموزش تابستاني و ساير مراحل بعدي برعهده دارد و قبل از ورود به دوره آموزش تابستاني هيچ گونه آموزش و يا كلاس آمادگي را برگزار نمي‌نمايد. همچنين اين باشگاه شعبه‌اي در تهران و ساير استان ها ندارد و هيچ مؤسسه آموزشي تحت نظارت آن فعاليت نمي كند.

بنابراين هرگونه كلاس ، اردو يا دوره هاي آموزشي كه تحت عنوان آمادگي براي مرحله اول و دوم توسط اين قبيل مؤسسات خصوصي و يا مراكز آموزشي و دانشگاه ها برگزار مي شود هيچ گونه ارتباطي با باشگاه دانش پژوهان جوان ندارد.

مراتب جهت اطلاع و آگاهي عموم مخاطبان اعلام مي گردد.

روابط عمومی و امور بین الملل باشگاه دانش پژوهان جوان

18/12/1393

بازديد کل : 2277560 نفر   - 389247 ip   بازديد امروز : 1577 نفر   - 245 ip   بازديد ديروز : 817 نفر   - 305 ip   آنلاين : 11 نفر