چهارشنبه 24 مرداد 1397

بازنگری استانداردهای کالبدی دانشکده های علوم پزشکی

دبیر شورای آموزش پزشکی عمومی، بازنگری استانداردهای کالبدی دانشکده های علوم پزشکی را یکی از اقدامات دارای اولویت بورد پزشکی عمومی بیان کرد.

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی دکتر طاهره چنگیز در گفتگو با وب دا با اشاره به این که نشست هیات ممتحنه ارزشیابی و برنامه ریزی رشته پزشک عمومی برای اولین بار در کشور تشکیل می شود، گفت: هدف از تشکیل بورد رشته پزشک عمومی انسجام بخشیدن و تقویت علمی تصمیمات گرفته شده در مورد برنامه درسی و آزمون های رشته پزشک عمومی است.

به گفته دبیر شورای آموزش پزشکی عمومی، ارزشیابی دانشکده های پزشکی و تحقق بخشیدن به استانداردهای لازم برای تاسیس دانشکده های پزشکی از دیگر اهداف بورد پزشکی عمومی است.

وی تعداد اعضای بورد پزشکی عمومی که از 20 دانشگاه علوم پزشکی کشور انتخاب شده اند را 25 نفر بیان کرد و افزود: انتخاب اعضای بورد از 20 دانشگاه علوم پزشکی یکی از ویژگی های بارز این بورد است که از مشارکت و همکاری دانشگاه های علوم پزشکی استفاده کنیم.

دکتر چنگیز همچنین، بازنگری استانداردهای کالبدی دانشکده های علوم پزشکی را یکی از اقدامات دارای اولویت بورد پزشکی عمومی بیان کرد و گفت: دستورالعمل آزمون مهارتی پایان دوره و تدوین استانداردهای ارزشیابی و اعتبار بخشی مراکز برگزار کننده آزمون مهارتی پایان دوره از دیگر اقدامات بورد پزشکی عمومی است.

وی ادامه داد: در نظر داریم که این اقدامات را تا 3 ماه آینده به انجام برسانیم و به دنبال آن بازنگری برنامه پزشکی عمومی و تطبیق آن با نیازها و انتظارات جامعه پزشکی در دستور کار بورد پزشکی عمومی قرار دهیم.

معاونت آموزشي وزارت بهداشت

20/10/1393

بازديد کل : 2349907 نفر   - 403535 ip   بازديد امروز : 1794 نفر   - 208 ip   بازديد ديروز : 1136 نفر   - 228 ip   آنلاين : 5 نفر