دوشنبه 28 آبان 1397

ثبت نام تكميل ظرفيت آزمون هاي دكتري تخصصي و كارشناسي ارشد و رشته هاي باآزمون دانشگاه آزاد

ثبت نام انتخاب رشته مرحله تكميل ظرفيت مقاطع كارشناسي ارشد ،دكتري تخصصي و رشته هاي با آزمون سراسري دانشگاه آزاد اسلامي از ساعت ۱۴ دوشنبه ۶ مهر94 آغاز شد .اين ثبت نام تا ساعت۲۴روز شنبه ۱۱مهر94 ادامه خواهد داشت.

داوطلبان حاضر در جلسه آزمون دكتري تخصصي متناسب با رشته امتحاني،داوطلبان حاضر در آزمون كارشناسي ارشد متناسب با مجموعه امتحاني و همچنين داوطلبان حاضر در رشته هاي باآزمون سراسري متناسب با گروه آزمايشي كه در آن شركت نموده اند، مي توانند با مراجعه به سامانه اين معاونت به نشاني www.azmoon.org  نسبت به انتخاب حداكثر بيست رشته محل دانشگاهي اقدام نمايند. اسامي پذيرفته شدگان تا نيمه مهرماه94 اعلام خواهد شد و شروع به تحصيل پذيرفته شدگان تابع تقويم آموزشي دانشگاه مي باشد.

همچنين مهلت جابه جايي رشته/ محل قبولي پذيرفته شدگان مقاطع كارشناسي ارشد و دكتري تخصصي دانشگاه آزاد اسلامي كه از روز چهارشنبه ۱مهر94 آغاز شده است تا ساعت ۲۴روز سه شنبه ۷ مهر94تمديد شد.اين جابه جايي شامل استان تهران  و البرز نمي باشد. زمان اعلام نتايج اين دسته از متقاضيان نيز اواخر هفته جاري مي باشد.

روابط عمومي و اطلاع رساني معاونت سنجش و پذيرش دانشگاه آزاد

06/07/1394

بازديد کل : 2444156 نفر   - 425798 ip   بازديد امروز : 1020 نفر   - 416 ip   بازديد ديروز : 1131 نفر   - 429 ip   آنلاين : 8 نفر