شنبه 5 خرداد 1397

تكميل ظرفيت آزمون هاي دكتري تخصصي و كارشناسي ارشد و رشته هاي باآزمون دانشگاه آزاد

ثبت نام انتخاب رشته مرحله تكميل ظرفيت مقاطع كارشناسي ارشد ، دكتري تخصصي و رشته هاي با آزمون سراسري دانشگاه آزاد اسلامي از روز دوشنبه ششم مهر ماه 94 آغاز خواهد شد .

دكتر علوي فاضل معاون سنجش و پذيرش دانشگاه آزاد درخصوص نحوه انتخاب رشته توسط داوطلبان گفت : داوطلبان  آزمون دكتري تخصصي متناسب با رشته امتحاني، داوطلبان آزمون كارشناسي ارشد متناسب با مجموعه امتحاني و همچنين داوطلبان رشته هاي باآزمون سراسري متناسب با گروه آزمايشي كه در آن شركت نموده اند ، مي توانند با مراجعه به سامانه اين معاونت به نشاني www.azmoon.org  نسبت به انتخاب حداكثر بيست رشته محل دانشگاهي به غير از شهر تهران و مراكز استان  اقدام نمايند.در خصوص داوطلبان رشته هاي با آزمون سراسري در گروه علوم پزشكي ،  انتخاب شهر تهران و مراكز استان امكان پذير مي باشد .

وي در خصوص داوطلبان واجد شرايط شركت در مرحله تكميل ظرفيت گفت : كليه داوطلبان حاضر در جلسه آزمون كارشناسي ارشد ، دكتري تخصصي دانشگاه آزاد اسلامي  و آزمون سراسري سازمان سنجش كشور مجاز به شركت در اين مرحله از تكميل ظرفيت خواهند بود.

لازم به ذكر است جابه جايي محل قبولي پذيرفته شدگان مقاطع كارشناسي ارشد و دكتري تخصصي دانشگاه آزاد اسلامي كه از روز چهارشنبه مورخ يكم مهر ماه94 آغاز شده است تا روز دوشنبه ششم مهرماه94 ادامه خواهد داشت كه اين جابه جايي شامل استان تهران و البرز نمي باشد.

روابط عمومي و اطلاع رساني معاونت سنجش و پذيرش دانشگاه آزاد

۱۳۹۴/۰۷/۰۵

بازديد کل : 2230970 نفر   - 378551 ip   بازديد امروز : 2334 نفر   - 393 ip   بازديد ديروز : 2516 نفر   - 506 ip   آنلاين : 15 نفر