سه شنبه 3 مهر 1397

آغاز به‌کار کمیته سه نفره تصویب رشته‌های غیرپزشکی در دانشگاه آزاد

دکتر میرزاده در جلسه هیأت امنای استان خراسان شمالی از آغاز به کار و فعالیت کمیته سه نفره برای تصویب رشته های غیرپزشکی در دانشگاه آزاد اسلامی مطابق با قانون مصوب مجلس شورای اسلامی خبر داد.

به گزارش سرویس دانشگاهی ایسنا دکتر میرزاده با اشاره به این که کمیسیون سه نفره تصویب رشته ها در دانشگاه آزاد اسلامی از امروز آغاز به کار می کند، گفت: این کمیسیون مطابق مصوبه سال 1367 مجلس شورای اسلامی که قانونی و لازم الاجرا بودن آن در سال 1393 مجددا از سوی معاونت قوانین مجلس شورای اسلامی تایید و ابلاغ شد، متشکل از نماینده یکی از وزارتین علوم و بهداشت برحسب مورد، نماینده شورای عالی انقلاب فرهنگی و نماینده دانشگاه آزاد اسلامی است.

میرزاده ادامه داد: طبق این قانون رشته های مورد تقاضای دانشگاه آزاد اسلامی که پرونده آنها تکمیل و در دو سال گذشته به وزارت علوم ارسال شده اما به دانشگاه ابلاغ نشده است در این کمیته 3 نفره بررسی و پس از تصویب قانونی برای اجرا ابلاغ می شود بنابراین مصوبات این کمیسیون مطابق مصوبه مجلس، قانونی و لازم الاجرا است.

رئیس دانشگاه آزاد با بیان این که در طول دو سال گذشته 6هزار و 914 پرونده مربوط به رشته های دانشگاهی برای تصویب رشته به وزارت علوم ارسال شده، اظهار داشت: متأسفانه علی رغم ضرورت توسعه آموزش عالی و به خصوص تحصیلات تکمیلی ، از این تعداد تنها 415 پرونده ابلاغ شده است. بر این اساس دانشگاه آزاد اسلامی طبق قانون و براساس رأی کمیسیون سه نفره، در جهت تصویب نهایی رشته ها اقدام می کند.

دکتر میرزاده خاطرنشان کرد: کمیسیون سه نفره، رشته های دانشگاه آزاد اسلامی را براساس نیاز کشور ،آمایش ، تامین استاد مورد نیاز و با توجه به استانداردهای موجود، تصویب می کند. وی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان این که توسعه تحصیلات تکمیلی یکی از نیازهای اصلی کشور است، گفت: ظرفیت آموزش عالی ایران در مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری پاسخگوی حجم انبوه تقاضای متقاضیان نیست و بر این اساس تحصیلات تکمیلی باید توسعه پیدا کند.

خبرگزاري دانشجويان ايران - ايسنا

16/06/1394

بازديد کل : 2389450 نفر   - 411697 ip   بازديد امروز : 50 نفر   - 11 ip   بازديد ديروز : 1101 نفر   - 161 ip   آنلاين : 4 نفر