شنبه 5 خرداد 1397

در این صفحه اختصاصی ، به تدریج مجموعه ارزشمندی از اطلاعات توسط موسسه «اعزام دانشجو به ایتالیا» خوارزمی قرار داده می شود . مطالب مورد علاقه خود را می توانید از طریق بخش گفتگو سفارش دهید یا با تکمیل فرم ثبت نام و مشاوره ، از مشاوره موسسه برخوردار شوید.

برگزاری اولین سمینار هفتگی دانشگاه های ایتالیا در ایران

به اطلاع کلیه متقاضیان محترم تحصیل در ایتالیا می رساند این مرکز جهت آشنایی بیشتر متقاضیان تحصیل در ایتالیا و در راستای انتقال اطلاعات صحیح و مستقیم از دانشگاه های ایتالیا به متقاضیان محترم، با همکاری تعدادی از دانشگاه های رده اول ایتالیا، اقدام به هماهنگی جهت برگزاری سمینارهای هفتگی آشنایی با تحصیل در ایتالیا با شرکت همزمان ویدئوکنفرانسی مشاوران ایتالیایی و اساتید دانشگاه های ایتالیا در ایران نموده است. اولین سمینار هفتگی و جلسه پرسش و پاسخ مربوطه در تاریخ پنجشنبه 16 دی ماه 1395 از ساعت 3 تا 5 بعد از ظهر در تهران برگزار شد.

لازم به ذکر است در جلسه مذکور متقاضیان سوالات خود را از طریق ویدئوکنفرانس با خانم مارتا لوگانو، مشاور ارشد بین الملل ایتالیایی گروه در ایتالیا، به صورت مستقیم مطرح نمودند.

علاقه مندان می توانند درخواست های خود را برای شرکت رایگان در کنفرانس های پیش رو از طریق تکمیل فرم مخصوص ارزشیابی تحصیلی در سایت ارسال و در بخش توضیحات شرکت در سمینار هفتگی را ذکر نمایند و تاییدیه آن را از طریق ایمیل دریافت نمایند. متقاضیان می بایست از طریق ایمیل به آدرس پست الکترونیک kharazmieducation@gmail.com درخواست خود را جهت شرکت در سمینار ارسال نمایند.

بازديد کل : 2231021 نفر   - 378552 ip   بازديد امروز : 2385 نفر   - 394 ip   بازديد ديروز : 2516 نفر   - 506 ip   آنلاين : 15 نفر